AVG-Scan

Voldoet u aan de AVG?

PrivacyNed heeft scans ontwikkeld die u zelf snel kunt uitvoeren. Zo wordt duidelijk welke noodzakelijke stappen uw organisatie eventueel nog moet nemen om te voldoen aan de AVG. 

Vraag een scan aan
Illustratie AVG-Scan

Waarom DE AVG-Scan

Snel inzicht in de risico's

De AVG stelt het verplicht om maatregelen en beleid regelmatig te evalueren en waar nodig te actualiseren. Daarom heeft PrivacyNed de AVG-scan ontwikkeld. Hiermee kunt u getroffen maatregelen en ingevoerd beleid met betrekking tot de AVG snel en eenvoudig controleren en bijsturen.

Praktisch toepasbaar

door duidelijk overzicht van de actiepunten

Rapport op maat

specifiek geschreven voor uw organisatie

Online uit te voeren

op een moment dat het u schikt
3 verschillende varianten

Kies de scan die bij u past

AVG-Scan

100% online
Snel

De AVG stelt het  verplicht om maatregelen en beleid regelmatig te evalueren en waar nodig te actualiseren. Daarom heeft PrivacyNed de AVG-Scan ontwikkeld.

Hiermee kunt u getroffen maatregelen en ingevoerd beleid met betrekking tot de AVG snel en eenvoudig controleren en bijsturen

Neem contact op

Allround Privacyscan

100% online
Binnen 2 dagen een adviesrapport

Allround Privacyscan is voor organisaties die nog geen tot weinig aandacht hebben besteed aan de AVG.

U voert de Allround Privacyscan volledig zelfstandig uit in een (beveiligde) online omgeving. Vervolgens ontvangt u binnen twee werkdagen een maatwerk adviesrapport. Daaruit wordt duidelijk welke noodzakelijke stappen uw organisatie eventueel nog moet nemen om te voldoen aan de AVG.

Neem contact op

Periodieke Privacysan

Altijd up-to-date
Binnen 2 dagen een adviesrapport

De Periodieke Privacyscan is geschikt voor organisaties die bij de invoering van de AVG in 2018 al aandacht hebben besteed aan de nieuwe privacywet.

U gebruikt deze scan met name voor het regulier checken of er nog steeds een geldige grondslag bestaat voor de verwerking van persoonsgegevens, en of er veranderingen zijn die vereisen dat er een Privacy Impact Assessment (PIA) moet worden uitgevoerd.

Neem contact op

Kennismaken?

Neem contact op via het telefoonnummer 085-822 5442 of via info@privacyned.nl voor een vrijblijvende kennismaking.

PrivacyNed B.V.
Spacelab 4
3824 MR Amersfoort

Blijf op de hoogte

Laat uw e-mailadres achter om regelmatig de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws over privacywetgeving te ontvangen: 
Bedankt! U hoort van ons.
Er is iets misgegaan. Probeer het nog eens.
Onze Diensten

Dit kunnen we voor u betekenen