Training

Privacy opleidingen

Elke dag moeten werknemers  zich bewust zijn van de privacyregels en het privacybeleid van hun organisatie. Als zich desondanks een incident voordoet, verbaast men zich er vaak over hoe dit heeft kunnen gebeuren (‘wát hebben ze gedaan?’). Interne privacy programma’s en trainingen zijn dan ook onmisbaar om positief gedrag te monitoren en te versterken.

Vraag direct aan
Illustratie Training
Waarom een privacytraining

Training volgen bij PrivacyNed

Incidenten doen zich meestal voor op momenten dat werknemers juist denken dat ze het goede doen. Bijvoorbeeld door overdreven behulpzaam te zijn naar klanten of andere werknemers waarbij veel meer persoonsgegevens worden verstrekt dan strikt noodzakelijk.

Maatwerk

specifieke trainingen die uw organisatie nodig heeft

Online of Incompany

Houd aandacht voor training

De meeste fouten die werknemers maken, kunt u voorkomen door het verhogen van hun privacybewustzijn en door herhaalde training. Na een eerste intensieve AVG-training zou er ieder half jaar een korte herhaling of in ieder geval een check moeten plaatsvinden. Voor het grootste effect kunnen dan ook meteen specifieke voorvallen in de organisatie geëvalueerd worden

Vraag nu een training aan

De meeste fouten die werknemers maken, kunt u voorkomen door het verhogen van hun privacy bewustzijnen door herhaalde training. Na een eerste intensieve AVG-training zou er ieder half jaar een korte herhaling of in ieder geval een check moeten plaatsvinden. Voor het grootste effect kunnen dan ook meteen specifieke voorvallen in de organisatie geëvalueerd worden.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u
op voor een vrijblijvend gesprek.
Bedankt! U hoort van ons.
Er is iets misgegaan. Probeer het nog eens.

Kennismaken?

Neem contact op via het telefoonnummer 085-822 5442 of via info@privacyned.nl voor een vrijblijvende kennismaking.

PrivacyNed B.V.
Spacelab 4
3824 MR Amersfoort

Blijf op de hoogte

Laat uw e-mailadres achter om regelmatig de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws over privacywetgeving te ontvangen: 
Bedankt! U hoort van ons.
Er is iets misgegaan. Probeer het nog eens.
Onze Diensten

Dit kunnen we voor u betekenen